Tack till er!

Jag lär tacka er allihopa för era otroligt fina kommentarer! Jag blir så himla glad när jag loggar in och ser att någon ny, fin kommentar har kommit in här på bloggen. :)
 
Under dagen har pojkvännens pappa och syster varit här och hejat på våran nya familjemedlem sen har vi hunnit några promenader och lite träning. För Chicas det var det lite finslipning i lydnadsträningen, vi stadgade lite i läggandet då hon gärna "lägger ner" rumpan på sidan istället för att ligga rakt. Körde även lite platsliggning och fjärr. Min svarta pärla var riktigt duktig och hade en bra fokus passet igenom. 
 
Ronja försökte jag få lite säkrare på de trick hon kan nu (sitt, ligg, snurra, stå), sen påbörjade vi även fotpositionen. Det syns att hon tycker det är riktigt roligt när hon lär tänka lite, så länge hon gör rätt, förstår hon inte blir hon genast otålig och irriterad och försöker med allt hon redan kan istället. Gogumman! Blir bara mer och mer fäst vid den här hunden för varje dag som går, tror verkligen att hon har en grym kapacitet till att bli i stort sett vad som helst! :) 
 
I brist på andra bilder får ni en fulis bild på mina flickor när dom busar lite! ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0