Caci's Royal Chica

Namn: Caci's Royal Chica
Ras: Flatcoated Retriever
Född: 2010-06-23
Kennel: Caci's
 
Vi hämtade Chica den 18 augusti 2010 i borlänge hos kennel Caci's, hon var då åtta veckor och ett riktigt litet busfrö! Som valp var hon verkligen överallt och ingenstans, hon var redan då smart och lärde sig allt väldigt fort, men en svår första valp. Vi har under de snart tre åren kämpat och utveklas mycket, tack och lov. Idag är vi riktigt tighta och jobbar hela tiden för en ännu starkare relation. Vi har testat på det mesta man kan göra som matte och hund men under somaren 2012 hittade vi det vi brinner för - Agility! Lydnaden ligger oss oxå varmt om hjärtat och hoppas att i slutet av 2013/början av 2014 starta LK1. Jag känner inte att det är värt att stressa på med momenten utan jag vill känna mig stupsäker på att vi kan när jag går in på tävligsplanen.
 
Chica är i dagsläget en väldigt enkel hund lär jag säga, även om hon oxå kan hitta på en del tok så kan hon utan problem följa med mig överallt och gillar helt enkelt läget, vilket är fantastiskt skönt. Hon är underlägsen mot andra hundar, men absolut inte rädd av sig, så fort ett klartecken har kommit från den andra hunden så är det full fart! Jag har aldrig träffat en hund som inte Chica går ihop med. 
 
Jag har ställt ut Chica på 3 inofficiella, 1 officiell och 1 internationell utställning, vi tycker att det är jätteroligt men tyvärr är hennes huvud inte enligt rasstandarden och därför har vi inte fått några toppenresultat men har lyckats skrapa ihop 2 VG officiellt. På de inoff. utställningarna har vi åkt därifrån med HP och BIR varenda gång.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!

2013-03-09 @ 10:39:01
URL: http://blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0