Lön för mödan!

Chica har under en tid varit lite trotsig när vi tränat, och främst om hon varit lös. Jag har försökt hålla mitt humör uppe och gjort allt jag kunnat för att vara roligare än det som fått henne att tappa fokusen. Ibland har det funkat riktigt bra men vissa pass känns det som allt jag gjort varit lönlöst. Under vissa delar av passen har hon verkligen varit överallt och ingenstans, minst sagt. Men idag fick jag lön för mödan, eller vad man nu ska säga. :) 
 
Hon hade sån himla energi och vilja genom hela passet och lyssnade bättre och bättre ju längre vi tränade. Fokusen låg idag på lite agilitygrunder, och jag försökte främst få henne att bli lite mer självständig, då det är hennes största svaghet i agilityn - att hon gärna vill vara så nära mig som möjligt hela tiden. På köpet fick vi även träna snabba svängar, vilket är något vi priorietar högt för att kunna ge lite konkurens på agilityplanen.
 
Jag skickade henne runt träd och lyktstolpar från olika håll och på olika avstånd, Chica hoppade även över någon parkbänk, mest för att hon inte ska tappa allt under vintern och även för att hon tycker att det är så himla kul! Långa, höga och stora hopp var det, vilket gjorde mig glad, då hon varit lite okänslig för hindrerna tidigare.
 
Avslutade med några korta banor som hade 4-6 olika "hinder" som hon skulle ta sig runt eller över. Jag är riktigt nöjd med kvällens träning och kom in med ett stort leende på läpparna! :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Nattis

Svar: Tack så mycket! Roligt att du hittat in och lämnat en kommentar, och välkommen tillbaka fler gånger! Ja, visst känner man igen sig! Haha!
Ser att du nyligt börjat blogga, trevligt!

2013-02-12 @ 10:04:51
URL: http://www.nabo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0