Dagens träning

Gådagen blev det inte så mycket aktiv träning, men bus och lek samt lite ensamhetsträning i ca 1 timme medan jag och husse var och handla fick det bli. Det är det längsta som vi lämnat båda sen Diwa kom hit och dom skötte sig över förväntan! Helt ärligt tror jag att båda sov större delen av tiden. :)
 
Idag har vi varit lite mer aktiv. Diwa har jag och husse för första gången haft ett riktigt träningspass med. Lite trick och så har vi övat förr men nu blev det längre, lite mer seriös(men väldigt rolig!) träning med fokus på inkallning och övergångarna mellan sitt/ligg/stå. Mot slutet började jag oxå introducera lite slalom mellan benen för henne.
 
Jag är så imponerad över hur "vuxen" och välutveklad Diwa är när det gäller träning och inlärning trots att hon är så liten!
 
Chica fick ett litet lydnadspass idag. Vi började med inkallning med fokusen på ingångarna och det skötte hon riktigt bra! Hon placerar sig gärna lite snett framför mig men hon rättar till det allt snabbare för varje gång och gör det mindre för varje gång med. Körde lite fjärr, fot och läggande under gång med bara några enstaka repetitioner innan det fick räcka. Hon är på väg tillbaka till sitt vanliga humör, men jag efterlyser fortfarande lite mer fart! Tror dock att det kommer komma tillbaka lite av sig själv med tanke på att allt annat har gjort det. :)
 
Avslutade med att testa på lite bakdelskontroll med Chica i och med att gå baklänges upp för trapporna till lägenheten. Lite läskigt till att börja med kanske men sen knatade hon på rätt bra ;) Filmade det oxå, lägger upp det här senare. 
 
Två bilder på Johannas fina Zeke!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0